Piparjuurilohi

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Piparjuurilohi

Ainekset

1 4 kirjolohiperhosta
2 2 g öljyä
3 1 g piparjuuritahnaa
4 ripaus sitruunapippuria
5 suolaa
Maustevoi :
1 100 g voita
2 2 g valkoviinietikkaa
3 1 valkosipulinkynsi murskattuna
4 1,5 g piparjuuritahnaa
5 rouhittua mustapippuria
Lisäksi :
1 10 silputtua tuoretta basilikanlehteä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 0 g
Proteiinia 113 g
Rasvaa 176 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 8439
Energiaa kcal 2017

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista maustevoi sekoittamalla pehmeään voihin muut aineet. Muotoile seoksesta voipaperin sisällä noin 2 cm paksu tanko. Kieräytä tanko vielä silputuissa basilikan lehdissä. Pane tanko pakastimeen. Sekoita öljyyn piparjuuritahna ja voitele seoksella kalapalat. Ripottele kalojen päälle sitruunapippuria ja suolaa. Paista kalaperhosia uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Leikkaa kunkin kalaperhosen päälle pala maustevoita ja tarjoile heti. .

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5