Piparjuuren makuinen punajuurilaatikko

27.10.2007
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Piparjuuren makuinen punajuurilaatikko

Ainekset

4 annosta
1 600 g punajuuria
2 125 g piparjuurituorejuustoa
3 1 dl ruokakermaa
4 1 tl piparjuuritahnaa
5 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 49 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 563 2252
Energiaa kcal 134 538

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja paloittele punajuuret. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, kaada keitinvesi pois ja soseuta punajuuret esimerkiksi sauvasekoittimella. Sekoita tuorejuusto, ruokakerma, piparjuuritahna ja suola keskenään ja sekoita punajuurisoseen joukkoon. Kaada sose uunivuokaan. Kypsennä noin 45 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5