Piparitapakset

5.12.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Piparitapakset

Ainekset

20 kappaletta
1 20 piparkakkua
Glögimarinoidut viikunat:
1 0,5 dl hieman laimennettua glögitiivistettä
2 10 kuivattua viikunaa
Lisäksi:
1 sinihomejuustoa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 163 g
Proteiinia 2 g 34 g
Rasvaa 3 g 51 g
Kuitua 1 g 15 g
Energiaa kJ 264 5270
Energiaa kcal 63 1260

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise viikunat pitkittäin ja nosta pikku kasariin glögin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta syrjään.Anna jäähtyä ja viikunoiden maustua.Nostele piparkakkujen päälle viipale sinihomejuustoa ja puolikas jäähtynyt ja marinoitunut viikunapala.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5