Pinaattiperunamuusi

18.1.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunamuusi

Mausta perunamuusi pakastepinaatilla! Lisää sulatettu pinaatti valmiin muusin joukkoon. Katso pinaattiperunamuusin ohje.

Ainekset

8 annosta
1 1,5 kg jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda
2 1 tl suolaa
3 3 dl keitinlientä tai maitoa
4 50 g voita (halutessasi)
5 1 pussi (150 g) hienonnettua pakastepinaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 214 g
Proteiinia 5 g 42 g
Rasvaa 6 g 49 g
Kuitua 2 g 19 g
Energiaa kJ 784 6276
Energiaa kcal 188 1500

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Sulata pinaatti mikrossa sulatusteholla.

Valuta perunoiden keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita pinaatti perunamuusin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna pinaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5