Pinaattinen makaronilaatikko

28.1.2008
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaattinen makaronilaatikko

Valmista vaihteeksi makaronilaatikko pekonikuutioista ja pakastepinaatista. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 500 g makaronia
2 1 sipuli
3 140 g pekonikuutioita
4 150 g pakastepinaattia
5 1 pussi suurustettu kanakeitto- aineksia
6 2 dl kuohukermaa
7 1 dl rasvatonta maitoa
8 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 86 g 345 g
Proteiinia 28 g 110 g
Rasvaa 39 g 156 g
Kuitua 8 g 33 g
Energiaa kJ 3 380 13522
Energiaa kcal 808 3232

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaronit kypsiksi ja valuta ne. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista sipuli ja pekoni kuumalla pannulla. Sulata ja valuta pinaatti, sekoita makaronin joukkoon. Lisää pekoni ja sipuli ja sekoita. Kaada seos uunivuokaan. Sekoita kanakeittoainekset, ruokakerma ja maito keskenään. Kaada uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin puoli tuntia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5