Pinaattinen lohi-tomaattipasta

7.1.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
PInaattinen lohi-tomaattipasta

Ainekset

4 annosta
1 400 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
2 1 rkl öljyä
3 0,75 tl suolaa
4 reilu ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g)
6 1 pussi pakastepinaattia (150 g)
7 1 - 2 valkosipulinkynttä
8 2 - 2,5 dl ruokakermaa
9 1 - 2 rkl sitruunanmehua
10 tuoretta basilikaa
Lisäksi
1 500 g pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 87 g 348 g
Proteiinia 34 g 136 g
Rasvaa 28 g 112 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 3 124 12495
Energiaa kcal 746 2986

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja pidä lämpimänä kattilassa.

Leikkaa nahaton lohifilee kuutioiksi. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista siinä lohikuutiot nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää huuhdellut ja halkaistut kirsikkatomaatit, pakastepinaatti ja kuorittu ja viipaloitu valkosipuli.

Kuullota hetki, kunnes tomaatti ja valkosipuli pehmenevät. Lisää kerma ja kiehauta. Keitä halutessasi kasaan. Mausta lopuksi sitruunanmehulla ja tuoreella basilikalla. Tarkista maku. Tarjoa pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5