Pinaattiletut

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaattiletut

Muskottipähkinällä maustettujen pinaattilettujen kanssa maistuu kalatahna.

Ainekset

25 kappaletta
1 4 dl maitoa
2 2 kananmunaa
3 2 - 2,5 dl vehnäjauhoja
4 1 tl suolaa
5 0,5 tl muskottipähkinää
6 150 g hienonnettua, keitettyä pinaattia
7 margariinia paistamiseen
Lisäksi:
1 2 kananmunaa
2 1 prk anjovista
3 1 dl ruokakermaa
4 ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 124 g
Proteiinia 3 g 81 g
Rasvaa 2 g 50 g
Kuitua 0 g 7 g
Energiaa kJ 213 5337
Energiaa kcal 51 1276

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa kaikki aineet sekaisin ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista ohukaiset molemmilta puolilta vaaleanruskeiksi. Jos lettuja on vaikea kääntää, lisää hiukan jauhoja. Tarjoa lisänä kalatahnaa. Murskaa syvällä lautasella haarukalla kovaksi keitetyt kananmunat ja valutetut anjovikset. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnettu ruohosipuli.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5