Pinaatti-mozzarellaspagetti

21.7.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaatti-mozzarellaspagetti

Spagetista ja kasviksista syntyy täysipainoista pikaruokaa. Valitsemalla täysjyväspagetin saat ruokaan enemmän kuitua. Tuore pinaatti tuo spagettiin makua ja väriä.

Ainekset

2 annosta
1 200 g spagettia
2 150 g babypinaattia
3 3 valkosipulinkynttä
4 0,5 - 1 chiliä
5 1 rkl oliiviöljyä
6 1 rkl voita
7 0,5 tl suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria
9 125 g mozzarellajuustoa
10 tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 66 g 133 g
Proteiinia 23 g 46 g
Rasvaa 26 g 53 g
Kuitua 4 g 9 g
Energiaa kJ 2 520 5041
Energiaa kcal 602 1205

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Lounas
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja chili. Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää valkosipuli, chili ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele sekaan pasta ja lisää tilkka pastan keitinlientä. Annostele lautasille ja lisää päälle revitty mozzarella ja reilusti basilikaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5