Pinaatti-fetarullat

27.3.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaatti-fetarullat

Ainekset

40 kappaletta
1 2 pussia (á 125 g) pakastepinaattia
2 200 g fetajuustoa
3 1 kananmuna
4 valkopippuria
5 500 g pakastettuja lehtitaikinalevyjä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 176 g
Proteiinia 2 g 69 g
Rasvaa 6 g 227 g
Kuitua 0 g 12 g
Energiaa kJ 314 12574
Energiaa kcal 75 3005

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta pinaatti. Painele feta murumaiseksi haarukalla. Sekoita pinaatti, juusto ja kananmuna tasaiseksi tahnaksi. Mausta kevyesti valkopippurilla. Kauli taikinalevyt hieman suuremmiksi suorakaiteiksi. Levitä täyte taikinalevyjen keskelle. Sulje levyt rulliksi saumapuoli alaspäin. Leikkaa rullista viipaleita ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5