Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-fetapasta

timer-icon30 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Pinaatin ja fetan yhdistelmä on taatusti herkullinen ja täyttävä! Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva pasta on pöydässä vajaassa puolessa tunnissa.

Ainekset

200 g
Pennepastaa

Pinaatti-fetakastike

Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
75 g
Pakastepinaattia
1 dl
Kermaa
75 - 100 g
Fetajuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

200 g
Pennepastaa
2

Halkaise ja huuhtele purjo. Suikaloi ohuiksi ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä.

Pala purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Oliiviöljyä
3

Lisää joukkoon pinaatti ja kerma. Keitä muutama minuutti.

1 dl
Kermaa
75 g
Pakastepinaattia
4

Ripottele puolet pilkotusta fetasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille ja lusikoi kastiketta päälle. Murenna päälle loppu fetajuusto.

75 - 100 g
Fetajuustoa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

618

2587

28,0 g

13,5 g

68,5 g

2,5 g

3,5 g

20,5 g

2,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Valkosipulinkynsi,

75 g Pakastepinaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli