Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-broilerilasagne

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

200 g
Lasagnelevyjä

Broileriseos:

300 g
Broilerisuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Iso porkkana
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa (150 g)
1 kpl
Keltainen paprika
2 kpl
Vakosipulin kynttä
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa

Pinaatti-juustokastike:

6 - 8 dl
Kana-tai kasvislientä
150 g
Pakastepinaattia
200 g
Sulatejuustoa
3 - 3 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
Päälle juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos. Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.