Pinaatti-broilerilasagne

6.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pinaatti-broilerilasagne

Ainekset

5 annosta
1 200 g lasagnelevyjä
Broileriseos:
1 300 g broilerisuikaleita
2 1 sipuli
3 1 iso porkkana
4 1 pieni kesäkurpitsa (150 g)
5 1 keltainen paprika
6 2 vakosipulin kynttä
7 0,5 tl kurkumaa
8 1 tl meiramia
9 0,5 tl rouhittua mustapippuria
10 1 tl suolaa
PInaatti-juustokastike:
1 6 - 8 dl kana-tai kasvislientä
2 150 g pakastepinaattia
3 200 g sulatejuustoa
4 3 - 3,5 rkl vehnäjauhoja
5 päälle juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 182 g
Proteiinia 27 g 134 g
Rasvaa 7 g 35 g
Kuitua 3 g 17 g
Energiaa kJ 1 339 6695
Energiaa kcal 320 1600

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos. Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5