Pikkelöidyt rypäleet

11.7.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pikkelöidyt rypäleet

Makuliemessä pikkelöidyt rypäleet ovat oiva makukumppani sinihomejuuston kanssa.

Ainekset

6 annosta
1 250 g tummia viinirypäleitä
Makuliemi
1 4 rkl punaviinietikkaa
2 4 rkl ruokokidesokeria
3 0,5 dl vettä
4 2 kanelitankoa
5 6 kokonaista neilikkaa
6 0,5 tl mustapippurirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 87 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 270 1621
Energiaa kcal 64 387

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese rypäleet ja kuivaa kevyesti talouspaperilla. Irrota rypäleet tertuista. Halkaise isommat rypäleet.
Kiehauta makuliemen ainekset ja lisää joukkoon rypäleet. Keitä muutama minuutti ja jäähdytä. Poista kanelitanko ja neilikat ennen tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: viinirypäle
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5