Pikantti kaalipata

15.7.2009
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pikantti kaalipata

Ainekset

4 annosta
1 500 g keräkaalia
2 400 g nauta-sikajauhelihaa
3 1 - 2 sipulia
4 2 - 4 valkosipulinkynttä
5 1 rkl öljyä
6 3 - 4 rkl makeaa chilikastiketta
7 3 - 4 rkl soijakastiketta
8 tarvittaessa suolaa ja mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 28 g
Proteiinia 20 g 79 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 225 4900
Energiaa kcal 293 1171

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista sipuli padassa, lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää pataan kaali ja valkosipuli ja kääntele niitä hetki padassa. Lisää maustekastikkeet ja hauduta pataa 5–10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha keräkaali pata
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5