Pikaborssi jauhelihasta

21.2.2014
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pikaborssi jauhelihasta

Ainekset

5 annosta
1 200 g hapankaalia
2 1 sipuli
3 1 rkl tomaattipyreetä
4 1 rkl öljyä
5 1,25 l lihalientä
6 1 laakerinlehti
7 1 pussi (180 g) suikalejuureksia
8 300 g jauhelihaa
9 200 g etikkapunajuuria
10 1 tl hunajaa
11 1,5 tl suolaa
12 0,25 tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 2 dl kermaviiliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 89 g
Proteiinia 23 g 115 g
Rasvaa 20 g 98 g
Kuitua 3 g 14 g
Energiaa kJ 1 432 7159
Energiaa kcal 342 1711

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna sipulia ja tomaattipyreetä hetki öljyssä kattilassa. Lisää hapankaali ja jatka kuumennusta pari minuuttia. Lisää lihaliemi ja laakerinlehti. Anna keiton kiehua 15 minuuttia.

Paahda keiton kiehuessa jauheliha pannulla. Lisää keittoon pakastekasvikset, raastetut punajuuret ja liha. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla. Anna kiehua 10 minuuttia. Peitä kattila kannella ja anna makujen tekeytyä jonkin aikaa ennen tarjoilua. Tarjoile keiton pinnalla nokare kermaviiliä.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5