Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikablinit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Pikablinien taikina on heti paistovalmis. Tarjoa blinit esimerkiksi sienisalaatin tai puolukkasurvoksen kanssa.

Ainekset

2 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Iso muna
1 rkl
Voisulaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Tattarijauhoja
1/4 tl
Soodaa
1 tl
Suolaa
Voisulaa paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kermaviili, muna ja voisula. Lisää toisiinsa sekoitetut kuivat aineet. Kaada pannulle reilu loraus voisulaa. Paista blinit keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa heti esimerkiksi sienisalaatin tai puolukkasurvoksen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.1.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

117

491

5,6 g

3,4 g

12,4 g

0,9 g

0,8 g

3,6 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Soodaa,

1 tl Suolaa,

Voisulaa paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli