Pihvit ja konjakkikastike

20.10.2009
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pihvit ja konjakkikastike

Ainekset

4 annosta
1 4 (à 180 g) naudan sisäfileepihviä
2 mustapippurirouhetta
3 suolaa
Paistamiseen:
1 margariinia ja öljyä
Kastike:
1 2 dl ruokakermaa
2 1 rkl Dijon-sinappia
3 3 rkl konjakkia
4 2 tl mustapippurirouhetta
5 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 11 g
Proteiinia 39 g 155 g
Rasvaa 12 g 50 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 257 5027
Energiaa kcal 300 1201

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Sivele pihveihin öljyä ja kääntele reunat pippurissa. Kuumenna rasva pannulla. Paista pihvejä kuumalla pannulla 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla. Nosta pihvit kuumalle lautaselle ja anna vetäytyä foliolla peitettynä kastikkeen teon ajan. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset pihvien paistopannulle ja keitä 5 minuuttia. Tarjoile pihvit ja kastike lisäkkeiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5