Pihvipiirakat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pihvipiirakat

Ainekset

4 annosta
1 4 karjalanpiirakkaa
2 4 valmista tai itse valmistettua jauhelihapihviä
3 4 kananmunaa
4 4 rkl valkosipulituorejuustoa
5 2 rkl persiljasilppua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 92 g
Proteiinia 26 g 105 g
Rasvaa 14 g 58 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 360 5442
Energiaa kcal 325 1301

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista kananmunat pannulla niin, että keltuaiset jäävät ehjiksi. Voitele karjalanpiirakat tuorejuustolla, johon olet sekoittanut silputun persiljan. Pane jauhelihapihvit karjalanpiirakoiden päälle ja kuumenna leipiä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Aseta piirakoille paistetut kananmunat ja tarjoile salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5