Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pieni raparperipiirakka

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Valmista piirakkataikinaa (500 g)

Täyte

1 l
Raparperinpaloja
1 3/4 dl
Sokeria
1 rkl
Perunajauhoja
Kanelia
Inkivääriä
(minttua)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata piirakkataikina ja painele leivinpaperilla vuoratun paistosvuoan pohjalle ja reunoille tai kaaviloi taikina ja nosta se vuokaan.Kiehauta suurin osa raparperinpaloista sokerin kanssa kattilassa pehmeäksi. Nosta kiehuva seos liedeltä ja sekoita joukkoon pieneen vesitilkkaan sekoitetut perunajauhot. Kiehauta seos uudelleen ja lisää loput raparperinpalat. Jäähdytä seos hiukan ja mausta se, jos haluat.Levitä raparperikiisseli vuokaan taikinan päälle. Paina taikinan reunat kauniisti sormin sen ympärille ja voitele munalla. Kypsennä piirakkaa uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste
Julkaistu: 26.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.