Pienet tonnikalamunakkaat uunissa

19.3.2018
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet tonnikalamunakkaat uunissa

Muffinipellillä paistuu kätevästi minimunakkaita. Jätä munakkaat keskeltä kosteiksi, sillä ne kypsyvät vielä hetken uunista ottamisen jälkeen.

Ainekset

10 kappaletta
1 8 kananmunaa
2 1 dl maitoa
3 0,25 tl (¼ tl) suolaa
4 0,5 tl sitruunapippuria
5 1 prk tonnikalaa
6 0,5 dl silputtua tilliä
Lisäksi
1 öljyä vuoan voiteluun

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 6 g
Proteiinia 10 g 105 g
Rasvaa 6 g 65 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 429 4289
Energiaa kcal 102 1025

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä vuoan voiteluun

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Brunssi
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Säädä uuni 210 asteeseen. Öljyä muffinipellin kolot kevyesti. Sekoita munat, maito ja mausteet keskenään.
  2. Valuta tonnikala liemestä ja hienonna haarukalla. Lisää tonnikala ja tillisilppu munakasmassan joukkoon. Jaa muffinipellin koloihin.
  3. Kypsennä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Irrota munakkaat vuoasta lämpiminä ja tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki: Voit korvata tonnikalan savukalalla.

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5