Pienet tapaslihapullat

13.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet tapaslihapullat

Ainekset

14 kappaletta
1 400 g sika-nautajauhelihaa
2 2 valkosipulinkynttä
3 0,5 dl silputtua purjosipulia
4 0,5 tl kuivattua timjamia
5 2 rkl juustoraastetta
6 2 rkl tomaattipyreetä
7 ripaus sokeria
8 1 tl suolaa
9 reilu ripaus rouhittua mustapippuria

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä kulhossa jauheliha, kuoritut ja silputut valkosipulinkynnet, hienoksi silputtu purjo sekä muut ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi.Pyörittele massasta kostutetuin käsin tasakokoisia pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.Paista 225-asteisen uunin keskitasossa noin 10 minuuttia tai kunnes lihapullat saavat kauniin värin.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5