Pienet sipulipiiraat

25.9.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet sipulipiiraat

Ainekset

10 kappaletta
1 1 paketti (500 g) voitakinalevyjä
Täyte
1 3 sipulia
2 2 punasipulia
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 rkl öljyä
5 0,5 tl suolaa
6 rouhittua mustapippuria
7 0,5 tl kuivattua timjamia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 180 g
Proteiinia 3 g 30 g
Rasvaa 21 g 209 g
Kuitua 1 g 13 g
Energiaa kJ 1 131 11307
Energiaa kcal 270 2702

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt kahtia. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuullota sipuleita hetken aikaa miedolla lämmöllä pannulla. Mausta sipulit suolalla, rouhitulla pippurilla ja timjamilla.Nosta taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja nosta pinnalle sipuliseosta. Paista piiraita 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lämpimät piiraat raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5