Pienet pinaattimunakkaat

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet pinaattimunakkaat

Ainekset

2 annosta
1 0,5 pussia (à 150 g) pakastepinaattia
2 0,5 dl pakastesipulikuutioita
3 4 kananmunaa
4 1 dl ruokakermaa
5 0,5 tl suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 2 rkl silputtua persiljaa
8 1 rkl öljyä paistamiseen
Tarjoiluun
1 raejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 8 g
Proteiinia 17 g 34 g
Rasvaa 24 g 47 g
Kuitua 2 g 3 g
Energiaa kJ 1 218 2436
Energiaa kcal 291 582

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata pinaatti ja sipulikuutiot mikroaaltouunissa.Riko kananmunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki haarukalla. Lisää pinaatti, sipulikuutiot ja ruokakerma. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.Kuumenna ohukaispannu ja sivele syvennykset öljyllä. Kaada jokaiseen syvennykseen hieman munakasmassaa. Paista pikkumunakkaita keskilämmöllä noin 2–3 minuuttia. Käännä ja paista kauniin värisiksi toiseltakin puolelta.Tarjoa vastapaistetut munakkaat heti raejuuston kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5