Pienet parsamunakkaat

11.5.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet parsamunakkaat

Ainekset

6 annosta
1 6 vihrää parsaa
2 6 kananmunaa
3 2 rkl kermaa, maitoa tai vettä
4 3 rkl raastettua parmesaanijuustoa
5 2 kevätsipulin vartta
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 7 g
Proteiinia 9 g 52 g
Rasvaa 9 g 54 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 503 3016
Energiaa kcal 120 721

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi, Välipalat
Pääruoka-aine Kasvikset, Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Sekoita kulhossa munat, neste, parmesaanijuusto, hienonnettu kevätsipuli ja mausteet. Öljyä muffinivuoat ja jaa munaseos syvennyksiin. Leikkaa parsat parin sentin paloiksi ja laita yksi parsa yhteen vuokaan. Säästä parsan nuput koristeeksi. Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin alatasossa noin 20 minuuttia. Voit grillata munakkaisiin grillivastusten alla kauniin ruskeat pinnat. Irrota munakkaat vuoasta ja nosta tarjolle. Koristele parsannupuilla ja hienonnetulla kevätsipulilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: muna munakas parsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5