Pienet muurinpohjaletut

28.5.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet muurinpohjaletut

Ainekset

20 kappaletta
1 2 dl ohrajauhoja
2 1,5 dl vehnäjauhoja
3 2 kananmunaa
4 1,5 tl suolaa
5 1 l punaista maitoa
6 margariinia paistamiseen

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 187 g
Proteiinia 3 g 63 g
Rasvaa 4 g 83 g
Kuitua 1 g 12 g
Energiaa kJ 368 7362
Energiaa kcal 88 1760

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset, Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa jauhot, munat ja suola kylmään maitoon. Anna taikinan turvota mielellään pari tuntia.

Paista siitä muurinpohjapannussa mahdollisimman ohuita, suuria räiskäleitä. Tarjoa makeiden tai suolaisten lisäkkeiden kanssa joko pääruokana tai jälkiruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lettu ohukainen räiskäle
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5