Pienet lohimaljat

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pienet lohimaljat

Ainekset

4 annosta
1 1 - 2 dl raastettua hapanleipää
2 150 g kylmäsavu- tai graavilohta
3 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
4 1 dl majoneesia
5 0,5 dl ruokakermaa
6 suolaa
7 mustapippuria
8 2 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 20 g
Proteiinia 11 g 45 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 853 3412
Energiaa kcal 204 815

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi lohi. Kuori munat ja hienonna ne haarukalla pieneksi. Löysennä majoneesia hiukan kermalla ja sekoita joukkoon munat, tilli, ripaus suolaa ja hiukan pippuria. Annostele ainekset kerroksittain pieniin alkumaljoihin tai juomalaseihin. Tarjoa alkuruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kylmäsavulohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5