Pho-keitto

20.10.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pho-keitto

Ainekset

4 annosta
1 2 l vettä
2 3 lihaliemikuutiota
3 2 valkosipulin kynttä
4 1 kanelitanko
5 pala tuoretta inkivääriä
6 400 g naudan (vähärasvaista) jauhelihaa
7 1 sipuli
8 300 g parsakaalia
9 200 g pitkiä vihreitä pakastepapuja
10 0,5 dl soijakastiketta
11 0,5 dl limetin mehua
12 200 g nuudeleita
Tarjoiluun:
1 hienonnettuja ja siemenettömiä punaisia chilejä
2 korianteria ja pavun ituja halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 158 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 8 g 33 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 522 6089
Energiaa kcal 364 1455

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi suuressa kattilassa. Lisää liemikuutiot, valkosipuli ja kanelitanko. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä 5 minuuttia.

Paista jauheliha paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli joukkoon ruskistuksen loppuvaiheessa. Leikkaa parsakaali nupuiksi. Lisää keittoon parsakaali, pakastepavut, soijakastike ja limetin mehu. Lisää nuudelit hieman paloiteltuina. Keitä 5 minuuttia.

Annostele kulhoihin ensin keittoa, päälle jauheliha-sipuliseosta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5