Pestopatongit

14.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pestopatongit

Ainekset

2 kappaletta
1 1 tuore patonki
2 3 - 4 rkl valmista pestokastiketta
3 1 iso viipaloitu tomaatti
4 0,5 dl kuorruttamiseen sopivaa juustoraastetta
5 tuoreita basilikan lehtiä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 19 g
Proteiinia 6 g 13 g
Rasvaa 16 g 31 g
Kuitua 2 g 4 g
Energiaa kJ 840 1680
Energiaa kcal 201 402

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise patonki pituussuunnassa. Levitä puolikkaille pestokastike, tomaattiviipaleet sekä niiden päälle juustoraaste. Paista leipiä uunissa 225 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja muuttunut kauniin ruskeaksi. Asettele jäähtyneiden patonkien päälle basilikanlehtiä ja pakkaa evääksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5