Pestominestrone

24.3.2016
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pestominestrone

Minestrone saa väriä ja makua pestosta ja vihreistä kasviksista.

Ainekset

4 annosta
1 0,5 purjoa
2 1 kesäkurpitsa
3 300 g parsakaalia
4 1,5 l kasvislientä
5 1 dl rakettispagettia
6 1 prk (290 / 175 g) esikeitettyjä kikherneitä
7 200 g pakasteherneitä
8 1 iso tomaatti
9 2 rkl pestokastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 117 g
Proteiinia 14 g 56 g
Rasvaa 8 g 34 g
Kuitua 8 g 33 g
Energiaa kJ 1 058 4230
Energiaa kcal 253 1011

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo hyvin ja valuta. Paloittele kesäkurpitsa. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja pilko varsi.
Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon spagetti. Keitä 2 minuuttia. Lisää purjo, kesäkurpitsat, parsakaalit ja huuhdellut kikherneet. Keitä 3–4 minuuttia kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä.
Halkaise tomaatti, poista kanta ja sisukset. Leikkaa kuutioiksi. Lisää keittoon pakasteherneet, tomaatit ja pestokastike. Kiehauta keitto.

Vinkki
Avattu pestopurkki säilyy paremmin, kun valutat peston pinnalle hieman öljyä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5