Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat

17.5.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat

Grillaa makkaraa ja halloumia! Sekoita vartaille pestomarinadi, jossa on muun muassa tuoretta basilikaa.

Ainekset

5 annosta
1 1 paketti (400 g) grillimakkaraa
2 1 paketti (200 g) halloumijuustoa
Pestomarinadi
1 1 ruukku basilikaa
2 1 valkosipulinkynsi
3 0,5 dl oliiviöljyä
Lisäksi
1 grillitikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 36 g
Proteiinia 14 g 71 g
Rasvaa 33 g 167 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 597 7987
Energiaa kcal 382 1909

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele makkarat ja kuutioi juusto. Valmista marinadi. Laita basilikanlehdet ja valkosipulinkynsi korkealaitaiseen astiaan. Valuta päälle öljy ja soseuta sauvasekoittimella.

Pujota makkaraa ja juustoa liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa vartaat kuumassa grillissä käännellen. Ota grillistä ja sivele pinnoille pestomarinadia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5