Pestolohi

15.11.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pestolohi

Ainekset

4 annosta
1 700 g lohi- tai kirjolohifileetä
2 1 rasia anjovista
3 0,5 prk (80 g) punaista pestoa
Päälle:
1 parmesaanilastuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 20 g
Proteiinia 42 g 166 g
Rasvaa 36 g 143 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 2 117 8469
Energiaa kcal 506 2024

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohen pintaan viiltoja noin 1 cm:n välein. Valuta ja puolita anjovikset pituussuunnassa. Työnnä anjovisviipaleet viiltoihin. Nosta kala leivinpaperin päälle uunipellille ja valele se punaisella pestolla. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5