Pestolla maustettu kesäkeitto

2.6.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pestolla maustettu kesäkeitto

Ainekset

4 annosta
1 300 g perunoita
2 1 pieni kukkakaali
3 1 sipuli
4 2 porkkanaa
5 100 g herneitä
6 2 rkl pakastepinaattia
7 4 dl vettä
8 2 tl suolaa
9 5 maustepippuria
10 6 dl maitoa
11 5 rkl vihreää pestoa
12 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 105 g
Proteiinia 11 g 44 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 1 102 4410
Energiaa kcal 264 1054

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori tai raaputa juurekset puhtaiksi ja huuhtele ne. Paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele kasvikset.Keitä perunoita, porkkanoita ja sipulia suolalla ja pippurilla maustetussa vedessä 10 minuuttia, lisää kukkakaalit ja herneet ja keitä viitisen minuuttia.Lisää pinaatti ja maito. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pestolla ja tarkista maku. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5