Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Mittaa pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja surauta karkeaksi soseeksi. Sekoita seos lihapullataikinaan.
Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.
Lue lisää
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
421
1763
35,0 g
10,5 g
5,0 g
0,5 g
2,0 g
21,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
0,5 dl Parmesaaniraastetta,
1 kpl Pieni valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli