Pesto-kinkkukierteet

10.10.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pesto-kinkkukierteet

Leivo pasteijoiden sijaan kinkkukierteitä croissant-taikinasta. Tarjoa näitä pestolla maustettuja suolaisia leivonnaisia glögin kanssa.

Ainekset

12 kappaletta
1 1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa
2 3 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
3 0,5 dl punaista pestoa
4 2 rkl pinjansiemeniä
Lisäksi
1 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 9 g
Proteiinia 2 g 18 g
Rasvaa 4 g 42 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 169 2031
Energiaa kcal 40 485

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Säädä uuni 200 asteeseen. Hienonna ilmakuivattu kinkku.
  • Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä pesto taikinalle. Lisää kinkkusilppu ja pinjansiemenet peston päälle.
  • Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.
Teksti:
Kuvat: Ninna Lindström
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5