Pesto-jauhelihakeitto

22.3.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pesto-jauhelihakeitto

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 3 rkl punaista pestokastiketta
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 l vettä
6 2 lihaliemikuutiota
7 1 pussi peruna ja keittojuureksia (750 g)
8 1 pussi vihreitä pakastepapuja (200 g)
Lisäksi
1 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 57 g
Proteiinia 21 g 84 g
Rasvaa 24 g 94 g
Kuitua 7 g 27 g
Energiaa kJ 1 471 5884
Energiaa kcal 352 1406

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha teflonpannulla ja sekoita joukkoon pestokastike ja mausteet. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Lisää jäinen peruna-juuresseos. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää joukkoon jauhelihat ja pavut ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti. Hienonna keiton pinnalle persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Arto Vuohelainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5