Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perusjauhelihakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Naudan jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Rypsiöljyä
50 g
Juuriselleriä
1 kpl
Pieni porkkana
1 kpl
Tomaattimurskaa (400 g)
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Vettä
1 rkl
Fariinisokeria
2 tl
Oreganoa
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Ruskista jauheliha isossa kasarissa, lisää pilkotut sipulit ja öljy ja kääntele hetken aikaa. Kuori ja kuutioi juuriselleri ja porkkana pieniksi ja lisää joukkoon. Lisää tomaattimurska ja -sose, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.