Perunasosevuoka arrabbiata

26.9.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunasosevuoka arrabbiata

Chilillä maustettu arrabbiatapesto on mainio makulisä perinteiseen perunasosevuokaan.

Ainekset

6 annosta
1 2 prk (à 350 g) pakasteperunamuusia (Apetit)
2 3 dl vettä tai maitoa
3 1 rkl voita tai margariinia
4 2 kananmunan keltuaista
5 700 g jauhelihaa
6 2 tl öljyä
7 4 dl maissia (pakaste)
8 4 - 5 rkl pesto arrabbiataa
9 2 tl oreganoa
10 1 tl suolaa
11 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 191 g
Proteiinia 31 g 188 g
Rasvaa 37 g 221 g
Kuitua 3 g 18 g
Energiaa kJ 2 446 14679
Energiaa kcal 585 3508

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista muusi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää voi ja keltuaiset kuumaan muusiin.

Paista jauheliha öljyssä kypsäksi. Lisää pesto ja maissi. Mausta oreganolla ja suolalla.

Levitä puolet muusista uunivuoan tai annosvuokien (halkaisija n. 10 cm) pohjalle. Lisää päälle jauhelihaseos ja loput muusista. Ripottele juusto pinnalle.

Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, annosvuokia 15–20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5