Perunasillilautanen

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunasillilautanen

Ainekset

4 annosta
1 150 - 200 g paloiteltuja sipulisillifileitä
2 1 punasipuli
3 6 keitettyä varhaisperunaa
4 4 pientä keitettyä punajuurta
5 ripaus suolaa
6 rouhittua mustapippuria
7 tilliä koristeluun
Kastike:
1 2 rkl öljyä
2 1 rkl valkoviinietikkaa
3 1 tl sokeria
4 1 tl sinappia
5 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 109 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 182 4727
Energiaa kcal 282 1130

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi punasipuli ohueksi. Viipaloi keitetyt perunat ja punajuuret. Asettele perunat lautaselle ja rouhi niiden päälle hiukan suolaa ja mustapippuria. Lisää punajuuri- ja sipuliviipaleet. Sekoita keskenään kastikeainekset ja valele kastiketta viipaleiden päälle. Asettele annokseen vielä sipulisillipalat ja koristele annos tillillä..

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna silli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5