Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunaletut pakasteperunoista

timer-icon15 min
Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta
Jos tarjoat perunalettuja pääruokana, tarjoa lisäksi savulohta ja maustettua ranskankermaa.

Ainekset

500 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta tai -perunasuikaleita
1 dl
Silputtua (pakaste) sipulia
2 dl
Maustettua ruoanlaittofraichea
2 rkl
Vehnäjauhoja
4 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
Paistamiseen öljyä tai margariinia

Lisäksi:

Kylmä- tai lämminsavulohta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Perunasuikaleita ei tarvitse sulattaa. Sekoita perunoiden ja sipulin joukkoon maustettu fraiche, vehnäjauhot ja munat ja mausta suolalla ja pippurilla. Voit paistaa ensin koekakun, ja jos lettuja on vaikea kääntää, lisää vielä hiukan vehnäjauhoja. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia keskinkertaisella lämmöllä, niin että seos hyytyy samalla kun se saa väriä pintaan. Voit panna letut 175-asteiseen uuniin jälkikypsymään, jos tarjoat niitä lisäkkeinä ja paistat sillä aikaa esimerkiksi pihvit.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.