Perunaletut ja tonnikalatahna

21.8.2014
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunaletut ja tonnikalatahna

Ainekset

4 annosta
1 500 g Rosamunda-perunoita
2 3 kananmunaa
3 0,5 dl vehnäjauhoja
4 1 tl leivinjauhetta
5 1,5 dl kermaviiliä
6 1 tl suolaa
7 1 prk tonnikalaa (185 g)
8 1 suolakurkku
9 0,5 dl kermaviiliä
10 0,5 sipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 100 g
Proteiinia 20 g 80 g
Rasvaa 13 g 52 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 260 5039
Energiaa kcal 301 1204

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori, keitä ja soseuta perunat. Mausta sose suolalla ja anna jäähtyä. Lisää munat, vehnäjauho-leivinjauheseos ja kermaviili. Paista taikinasta lettupannulla voi-öljyseoksessa paksuhkoja lettuja. Hienonna tonnikala haarukalla. Lisää hienonnettu sipuli ja suolakurkku sekä kermaviili. Mausta mustapippurilla. Tarjoa tahna kuumien lettujen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lettu peruna tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5