Perunaletut ja naudanfilee

24.10.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunaletut ja naudanfilee

Jos perunalettuja on vaikea kääntää pannulla, lisää vielä hiukan vehnäjauhoja.

Ainekset

4 annosta
1 500 g pakasteperuna-sipulisekoitusta
2 1 dl sipulia silputtuna
3 2 dl maustettua ruoanlaittofraichea
4 2 rkl vehnäjauhoa
5 4 kananmunaa
6 suolaa
7 rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
1 öljyä tai margariinia
Lisäksi
1 600 g naudan ulko- tai sisäfilettä (tai jotain muuta pihvilihaa)
2 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 97 g
Proteiinia 40 g 158 g
Rasvaa 50 g 200 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 2 958 11833
Energiaa kcal 707 2828

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita jäisten perunoiden ja sipulin joukkoon fraiche, vehnäjauhot, munat ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia keskinkertaisella lämmöllä niin, että seos hyytyy samalla, kun se saa väriä pintaan. Pane letut 175-asteiseen uuniin pihvin paiston ajaksi. Paista pihvit öljyssä haluamaasi kypsyysasteeseen ja tarjoa perunalettujen kera.

© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5