Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunaletut ja naudanfilee

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos perunalettuja on vaikea kääntää pannulla, lisää vielä hiukan vehnäjauhoja.

Ainekset

500 g
Pakasteperuna-sipulisekoitusta
1 dl
Sipulia silputtuna
2 dl
Maustettua ruoanlaittofraichea
2 rkl
Vehnäjauhoa
4 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

Öljyä tai margariinia

Lisäksi

600 g
Naudan ulko- tai sisäfilettä (tai jotain muuta pihvilihaa)
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita jäisten perunoiden ja sipulin joukkoon fraiche, vehnäjauhot, munat ja mausteet. Paista seoksesta ohukaispannussa ohukaisia keskinkertaisella lämmöllä niin, että seos hyytyy samalla, kun se saa väriä pintaan. Pane letut 175-asteiseen uuniin pihvin paiston ajaksi. Paista pihvit öljyssä haluamaasi kypsyysasteeseen ja tarjoa perunalettujen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.10.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.