Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunakakku

Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

600 g
Kiinteitä perunoita
300 g
Bataattia
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Punasipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia
1 tl
Hunajaa halutessasi
3 dl
Fetajuustokuutioita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat ja bataatti ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota perunaviipaleet ja sipulit. Mausta ja lisää fetakuutiot joukkoon. Vuoraa uuni- tai kakkuvuoka leivinpaperilla ja kaada perunaseos vuokaan. Painele viipaleet tiiviiksi vuokaan ja peitä pinta foliolla. Kypsennä perunakakkua 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoile vähän jäähtyneenä ruoan lisäkkeenä tai salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.