Perunajuuresvuoka

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunajuuresvuoka

Ainekset

4 annosta
1 8 keskikokoista perunaa
2 1 lanttu
3 puolikas juuriselleri
4 2 sipulia
5 2 valkosipulin kynttä
6 puolikkaan sitruunan raastettu kuori
7 0,5 tl timjamia
8 suolaa
9 6 - 7 dl kanalientä
10 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 110 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 2 g 7 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 626 2502
Energiaa kcal 150 598

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi kasvikset. Kuullota öljyssä pannulla valkosipuli, sipuli-, selleri- ja lanttuviipaleet nopeasti. Asettele vuokaan vuorotellen kasvikset ja mausta välit sitruunankuorella, timjamilla ja suolalla. Lisää vuokaan kanaliemi ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin tunnin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Tarjoile kalan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5