Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunajauhelihakierteet

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

500 g
Jauhoista perunaa kypsennettynä
250 g
Margariinia
8 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Suolaa

Täyte:

250 g
Jauhelihaa
1/2 kpl
Purjoa
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 dl
Ruoanvalmistusjogurttia tai turkkilaista jogurttia
2 rkl
Tomaattisosetta
Ripaus cayennenpippuria
Suolaa
Kananmuna voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja soseuta perunat. Nypi rasva vehnäjauhojen sekaan ja lisää soseutettu peruna. Pane taikina jääkaappiin tunniksi. Valmista jauhelihaseos. Kuori ja pilko purjo ja valkosipuli ja kuullota silppu pannulla öljyssä pehmeäksi. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. Lisää jogurtti ja tomaattipyree.Kauli taikina ohueksi levyksi ja levitä täyte sille tasaisesti. Kierrä taikina rullalle ja leikkaa rullasta leveyssuunnassa noin 2 sentin viipaleita. Pane viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja ne voitele munalla. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.