Perunacurry

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunacurry

Ainekset

2 annosta
1 2 perunaa
2 1 pieni sipuli
3 1 - 2 valkosipulin kynttä
4 pala inkivääriä
5 1 pieni punainen chilipalko
6 1 - 2 tomaattia
7 1 rkl öljyä tai margariinia
8 2 tl mietoa currytahnaa
9 1 dl ruokajogurttia
10 tilkka kasvislientä
11 suolaa
12 silputtua ruohosipulia, minttua tai persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 30 g
Proteiinia 4 g 8 g
Rasvaa 8 g 16 g
Kuitua 2 g 3 g
Energiaa kJ 624 1247
Energiaa kcal 149 298

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri, halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja kuutioi perunat. Kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy tai margariini kattilassa ja lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, inkivääri, chili ja currytahna. Kääntele aineksia kattilassa. Lisää sitten tomaatit ja perunat ja kuumenna ruoka läpikotaisin. Sekoita joukkoon jogurtti sekä tarvottaessa tilkka kasvislientä. Tarkista maku ja sirottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia, minttua tai persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5