Peruna-tonnikalasalaatti

18.6.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-tonnikalasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 6 keitettyä perunaa
2 3 rkl voisulaa
3 ripaus suolaa
4 1 punasipulia
5 0,5 kurkkua
6 1 rkl etikkaa
7 1 rkl vettä
8 0,25 tl suolaa
9 0,25 tl sokeria
10 1 prk tonnikalaa
11 tillisilppua
12 mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 61 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 12 g 48 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 845 3381
Energiaa kcal 202 808

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä perunat kuorineen. Kuori ja viipaloi perunat kuumina. Levitä viipaleet vadille, valuta päälle voisulaa ja mausta perunat kevyesti suolalla. Lisää päälle suikaloitu sipuli. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada liemi kurkkujen päälle ja anna maustua hetki.

Nosta kurkut ja tonnikala perunoiden päälle. Pyöräytä päälle mustapippuria. Silppua pinnalle tilliä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kala peruna sipuli tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5