Peruna-porkkanarieskat

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-porkkanarieskat

Ainekset

8 kappaletta
1 1,5 dl (100 g) perunasosejauhetta
2 2 dl hienojakoista porkkanaraastetta
3 1 kananmuna
4 1 prk kermaviiliä
5 1 tl fenkolinsiemeniä, halutessasi
6 1,5 dl vehnäjauhoja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 154 g
Proteiinia 4 g 28 g
Rasvaa 4 g 35 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 558 4460
Energiaa kcal 133 1066

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa.Nosta taikinasta lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele taikinapalat ohuemmiksi rieskoiksi jauhotetuin käsin. Pistele rieskat haarukalla.Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin. Tarjoa heti tuoreina.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna porkkana rieska
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5