Peruna-parsakaalisose

22.1.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-parsakaalisose

Ainekset

4 annosta
1 500 g jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda
2 1 pussi pakasteparsakaalia (200 g)
3 25 g voita
4 1 dl maitoa
5 ripaus suolaa
6 0,5 dl kasvisten keitinlientä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 78 g
Proteiinia 4 g 15 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 620 2479
Energiaa kcal 148 592

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon parsakaalit. Keitä kunnes parsakaalit pehmenevät. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta ainekset sähkövatkaimella tai survimella. Sekoita joukkoon voi, lämmin maito ja ripaus suolaa. Ohenna tarvittaessa keitinliemellä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: parsakaali peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5