Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-parsakaalisose

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Jauhoisia perunoita, esim. rosamunda
1 kpl
Pakasteparsakaalia (200 g)
25 g
Voita
1 dl
Maitoa
Suolaa
1/2 dl
Kasvisten keitinlientä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon parsakaalit. Keitä kunnes parsakaalit pehmenevät. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta ainekset sähkövatkaimella tai survimella. Sekoita joukkoon voi, lämmin maito ja ripaus suolaa. Ohenna tarvittaessa keitinliemellä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

142

592

5,8 g

3,5 g

18,3 g

2,5 g

1,3 g

3,0 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

0,5 dl Kasvisten keitinlientä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli