Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-kananmunapaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Perunoita
1 kpl
Punasipuli
250 g
Kirsikkatomaatteja
140 g
Pekonikuutioita
1 tl
Kuivattua timjamia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Chilimausteseosta
4 kpl
Kananmunaa
Rouhitta mustapippuria halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna punasipuli. Puolita kirsikkatomaatit. Ruskista pekoni kuumalla pannulla. Siirrä pannu levyltä ja sekoita pekonin joukkoon perunat, punasipuli ja kirsikkatomaatit. Mausta timjamilla, suolalla ja chilimausteseoksessa. Jaa seos neljään uunin kestävään annosvuokaan ja kypsennä uunin alatasolla, välillä sekoitellen, noin 40 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Ota vuoat uunista ja tee jokaisen paistoksen keskelle kolo. Riko kananmuna jokaiseen koloon. Jatka paistamista noin kymmenen minuuttia. Ripottele halutessasi vielä pinnalle rouhittua mustapippuria. Tarjoa iltapalana tai kevyenä lounaana.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.2.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.