Peruna-halloumivartaat

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-halloumivartaat

Ainekset

4 annosta
1 1 l keitettyjä varhaisperunoita (pieniä tai keskikokoisia)
2 1 kesäkurpitsa
3 1 paketti (200 g) halloumijuustoa
Rosmariini-sitruunakastike
1 0,5 dl oliiviöljyä
2 1 tl rosmariinia
3 2 rkl sitruunanmehua
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 varrastikkuja (puisia tai metallisia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 140 g
Proteiinia 13 g 51 g
Rasvaa 24 g 98 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 738 6953
Energiaa kcal 416 1662

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane puiset varrastikut veteen likoamaan. Pujottele vartaisiin vuorotellen kokonaisia keitettyjä perunoita ja paloiteltua kesäkurpitsaa sekä halloumia. Yhdistä kulhossa grillauskastikkeen ainekset. Valele vartaat kastikkeella ja grillaa ne kauniin värisiksi välillä käännellen. Valele vartaita kastikkeella muutaman kerran grillaamisen aikana.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: halloumi peruna vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5