Peruna-fetasalaatti

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-fetasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 600 g uusia perunoita
2 1 punasipuli
3 1 punainen paprika
4 0,5 kurkkua
5 1 pussi (200 g) vihreitä pakastepapuja paloina
6 2 rkl punaviinietikkaa
7 2 rkl oliiiviöljyä
8 ripaus suolaa
9 ripaus mustapippuria
10 3 rkl hienonnettua tilliä
11 1 dl murustettua salaattijuustoa (feta)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 121 g
Proteiinia 7 g 27 g
Rasvaa 9 g 37 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 992 3966
Energiaa kcal 237 948

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä perunat ja anna jäähtyä. Ota pavut sulamaan. Pilko perunat ja nosta kulhoon. Kuori ja pilko sipuli. Kuutioi paprika ja kurkku. Nosta ainekset kulhoon perunoiden ja sulatettujen papujen kanssa.

Lisää joukkoon punaviinietikka ja öljy ja sekä mausteet. Sekoita ainekset kevyesti sekaisin. Ripottele joukkoon hienonnettu tilli sekä fetajuusto.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5